Spelare från Estland älskar att spendera tid på att spela olika typer av spel, inklusive spelautomater. Estländare föredrar spelprodukter från en rad olika leverantörer som Pragmatic Play, Nolimit City och Quickspin.

The Dog House Megaways från Pragmatic Play

Denna spelautomat tillhör djurgenren, där huvudpersonerna är hundar. Det släpptes av utvecklaren 2020. Beloppet för minsta insats i spelet är 0,20 mynt, och den maximala spelaren kan satsa på att rulla 100 mynt. Bästa casinot kallar detta slot den mest populära under det senaste året.

Vinstkombinationer i maskinen skapas av 117 649 riktningar. Spelområdet omfattar 6 hjul och 7 rader. Volatiliteten i spelautomaten är på hög nivå och dess teoretiska avkastningsgrad når 96,55%.

Bland bonusalternativen i spelet finns gratissnurr, staplade ikoner och Wild med Scatter. Billiga ikoner i spelet är ikoner av kort, nämligen 10, Jack, Queen, King och Ace. I vinstkombinationer kan de ge spelaren en utbetalning på 0,10 till 2 mynt. 

Huvudspelets ikoner har gjorts i form av olika hundraser inklusive tax, mops, Shih Tzu och rottweiler. Den högsta vinsten för en kombination är upp till 15 mynt, och upp till 1 200 000 krediter kan vinnas inom ett enda snurr.

Tundra’s Fortune från Pragmatic Play

Denna spelautomat är också tillägnad djur, men bland dem finns även utdöda representanter för fauna, som tidigare bodde på tundran. Bonusalternativen i spelet är få: free spins, staplade och specialsymboler.

Maskinen släpptes i 2023. Indikatorn för dess teoretiska avkastning till spelare är 96,06%, och spridningen är hög. Spelaren har möjlighet att satsa från 0,20 till 240 mynt, varav från 1 till 10 mynt per linje. 

Myntvärdet är anpassningsbart från 0,01 till 1,20. Storleken på den maximala vinsten i spelet är 3 miljoner mynt. Vinstkombinationer skapas i 84 riktningar, och spelområdet består av 4 rader och 6 hjul.

De viktigaste spelikonerna har presenterats i form av:

Det mest lönsamma piktogrammet är Asteroid, som också fungerar som en vild symbol. Han kan ersätta andra ikoner eller självständigt bilda vinstkombinationer med en utbetalning på 240 till 120 000 mynt. Det senare beloppet är den maximala linjevinsten.

Prisjägare från Nolimit City

Denna spelautomat tillhör Criminal-genren och släpptes 2023. Spelautomatens volatilitet är hög och dess RTP når ett värde på 96,24%. Den högsta vinsten per snurr kan vara upp till 5 231 000 mynt.

Spelplanen är standard och har 3 rader och 5 hjul. Betalningsanvisningar i spelet 243 bitar. Bland bonusalternativen är det värt att lyfta fram:

De viktigaste ikonerna var i form av rep, dynamit, kedja, ammunition, revolver och andra gangsterutrustning.

Benji dödad i Vegas av Nolimit City

Denna slot, som introducerades av leverantören 2023, tillhör också brottsgenren. Den har en hög varians och dess återbetalningsgrad till spelare är 96,29% i teorin. Vinster här bildas av 7776 riktningar.

Spelet stöder sådana bonusalternativ som:

Maximalt upp till 10 miljoner mynt kan vinnas per snurr. 

Azticons Chaos Clusters från Quickspin

Diamond slot 2022 som har en hög grad av volatilitet. Dess RTP når 96,29%. Storleken på den maximala vinsten är 2 500 000 krediter. Spelplanen har 9 rader och 7 hjul. Det finns inga vinstlinjer.

De viktigaste ikonerna gjordes i form av stenar och masker i olika färger. Den mest lukrativa ikonen som ger upp till 250 000 mynt presenteras i form av en gul mask. Också i spelet finns det bonuschips, nämligen:

De mest populära bland estniska spelare är spelautomater på temat brott, diamanter och djur. De har en intressant berättelse, liksom högkvalitativ ritning av spelkaraktärer.